Overslaan naar content

Student-stagiair(e)

Op locatie
 • Amsterdam, Rotterdam & Eindhoven, Noord-Holland, Nederland
Student-stage

Functieomschrijving

Ben je student Rechtsgeleerdheid (WO) en wil jij ervaring opdoen in de praktijk? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur op een kantoor naar jouw keuze? Bekijk onze vacature voor een student-stage en solliciteer direct!  


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw student-stage bij HVG Law 

Voor onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht zijn we altijd op zoek naar student-stagiaires. Als student-stagiaire word je vanaf dag één als volwaardig teamlid betrokken bij alle vakinhoudelijke en sociale activiteiten. Je ondersteunt de advocaten en notarissen van HVG Law bij hun dagelijkse werkzaamheden. 


Gedurende je student-stage word je goed begeleid door twee advocaten en/of notarissen uit de student-stage commissie. Na de eerste maand krijg je een tussentijdse beoordeling en aan het einde van je student-stage krijg je een eindbeoordeling. Een student-stage duurt twee maanden en is 5 dagen per week. De stagevergoeding bedraagt €900,- per maand op fulltime basis.


Wat breng je mee als student-stagiair(e) bij HVG Law?

 • Je bevindt je minimaal in het 3e jaar van je studie WO Nederlands, Notarieel recht of in je Master.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
 • Je bent proactief en bent communicatief sterk.
 • Je hebt uitstekende studieresultaten en je hebt je naast je studie op verschillende manieren ontwikkeld.


Verschillende kantoren & expertises 

Amsterdam

In Amsterdam bieden wij een kantoorbede student-stage aan. Je loopt een student-stage bij verschillende expertises tegelijkertijd. Op die manier kan jij ontdekken welke expertise het beste bij jou past. 

Tijdens de kantoorbrede student-stage in Amsterdam kan je een kijkje nemen bij de volgende expertises: Corporate Restructuring, Corporate M&A, Finance Law, Real Estate, Insolvency and Restructuring, Competition and regulated markets, Energy and Utilities.


Daarnaast bieden wij ook specifieke student-stages aan bij de volgende expertises:

 • Notariaat (Corporate M&A en Real Estate)

 • Digital, Cyber & Privacy

 • Financial Regulatory 

 • Pensioenrecht 


Rotterdam

In Rotterdam bieden wij een ondernemingsrechtbrede stage aan. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met de Corporate Restructuring, Corporate M&A, Health & Life Sciences en Dispute Resolution praktijken.  


Daarnaast bieden wij ook specifieke student-stages aan bij de volgende expertises:

 • Notariaat (Corporate M&A)
 • Labor & Employment 
 • Dispute Resolution


Eindhoven
In Eindhoven bieden wij student-stages aan binnen de Corporate M&A, Corporate Restructuring of Labor & Employment praktijk.


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Wil jij als student-stagiair(e) praktijkervaring opdoen binnen de advocatuur of het notariaat van HVG Law? Klik op 'solliciteren' en laat je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen achter. 


Geef in je brief duidelijk aan naar welke vestiging, expertise en periode jouw voorkeur uitgaat. 


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

 • Je bevindt je minimaal in het derde jaar van je studie WO Nederlands of Notarieel recht of in je Master.
 • Je hebt uitstekende studieresultaten.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar