Overslaan naar content

Dit is HVG Law

Met een ambitieus team van 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen opereert HVG Law op het hoogste juridische niveau. Uniek is onze strategische alliantie met EY Tax en dat wij onderdeel uitmaken van het global EY Law netwerk. Daar zijn wij trots op. Wij kennen de kracht van verbinding en diversiteit. Vraagstukken benaderen wij daarom graag vanuit multidisciplinaire en geïntegreerde teams.

Toekomstbestendige oplossingen

Wij transformeren juridische vraagstukken vanuit een breed business perspectief in toekomstbestendige oplossingen. In deze oplossingen komen data, technologie en strategisch advies samen. Wij creëren kansen en werken vanuit de visie om duurzame impact te maken.

Werken zij aan zij

Wij vinden het belangrijk om te bouwen aan bestendige relaties waarbij verbinding centraal staat. Zo weten wij beter wat er speelt: in de organisatie, bij het management, in de sector en bij toezichthouders. Dit maakt dat wij unieke kansen zien die wij samen met onze cliënten optimaal benutten. Het resultaat: cliënten adviseren en ondernemen met wederzijds vertrouwen.

Versterken van succes

Onze aanpak is pragmatisch, efficiënt en persoonlijk. Wij ontzorgen onze cliënten door complexe juridische vraagstukken uit handen te nemen en hen efficiënter te kunnen laten werken door middel van innovatieve technologie. Voor onze cliënten creëren wij helderheid, beheersen wij risico’s en realiseren we zakelijke kansen. Zo kunnen zij zich focussen op de business waarin zij succesvol willen zijn.

Geloven in talent

Onze professionals zijn vrij om de regie te pakken over hun ontwikkeling en te investeren in hun kennis. Wij moedigen hen aan kansen te grijpen, verantwoordelijkheid te nemen en te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat eigen regie leidt tot meer impact. Op juridisch, maatschappelijk en persoonlijk vlak.

Kracht van verscheidenheid

Wij geloven erin dat verschillende invalshoeken leiden tot een beter resultaat. Wij waarderen elkaar. Bij ons telt elke mening: of je nu aan de start van je carrière staat of al jarenlang in het vak zit. Wij supporten een open mindset. Wij luisteren, stellen kritische vragen en hebben vertrouwen in elkaar. Dat zien wij als de basis voor een mensgerichte organisatie.

Maken verbinding

Wij zijn sterk verbonden met elkaar en met onze cliënten: wij weten dat je samen meer bereikt. Onze focus ligt op de lange termijn en duurzame samenwerkingen. Wij hebben een winnaarsmentaliteit en challengen onszelf. Om zo met elkaar en voor onze cliënten toekomstbestendige en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Kernactiviteiten

Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn actief op alle rechtsgebieden en sectoren die voor het bedrijfsleven, bestuurders, aandeelhouders en overheden relevant zijn en hebben kennis van uw business én markt. Wij doen zaken vanuit de volgende expertises: Commercial agreements, Competition & Regulated markets, Compliance, Corporate M&A, Corporate restructuring, Digital, Cyber & Privacy, Energy & Utilities, Finance law, Financial services, Financial regulatory, Government & Public, Health & Life sciences, Insolvency & Restructuring, Labor & Employment, Pensions en Real Estate.

Internationaal

HVG Law maakt deel uit van het global EY Law netwerk met meer dan 3.500 legal professionals en 2.400 advocaten die actief zijn vanuit 90+ landen wereldwijd.

HVG Law Activiteiten

HVG Law heeft gezelligheid en de vitaliteit van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Door alle HVG Law activiteiten geven we daar verder invulling aan.

Op iedere vestiging vindt wekelijks een vrijblijvende borrel plaats. Daarnaast hebben we vele uitjes waarop we elkaar beter leren kennen kantoorbreed, zoals wintersport, zomerborrels, learning events (Tax & Law days), het jaarlijkse kerstfeest etc.

Kantoorgenoten kunnen zich opgeven als bedrijfsteam voor één of meerdere HVG Law sport events varierend van hardloopwedstrijden, wieler rondes en obstacle runs. Ook organiseert HVG Law dit jaar voor de eerste keer een Padel toernooi. Gehuld in een door HVG Law verstrekt sporttenue is er die dag naast de sportieve prestatie uiteraard ook heel veel plezier met elkaar en biedt dit de perfecte gelegenheid om kantoorgenoten van andere vestigingen nog beter te leren kennen.