Skip to content

HVG Law

Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. Door onze strategische alliantie met EY Tax en onze innovatieve en oplossingsgerichte benadering zijn wij toonaangevend in de markt. HVG Law is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn. Wij opereren zowel op nationale als internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en onze Dutch Legal Desks in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco) en zijn onderdeel van het internationale EY Law netwerk.

Learning & Development Training en ontwikkeling staat voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Ons interne opleidingsprogramma de HVG Law School is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut en verzorgt (juridische) cursussen en trainingen. Zo ben je verzekerd van de meest actuele juridische vakkennis én krijg je de mogelijkheid vaardigheden te trainen die nauw aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Door onze strategische alliantie met EY Tax krijg je de mogelijkheid mee te doen aan (multidisciplinaire) internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s en de firmwide learnings.

Internationale mogelijkheden HVG Law maakt onderdeel uit van het Global EY Law Netwerk. Dit netwerk bestaat uit meer dan 2400 hoog gekwalificeerde juridische professionals die actief zijn in meer dan 90 landen. Dat is een groot voordeel, want daardoor kunnen we extra service bieden. Onze strategische alliantie met EY Tax en ons Global EY Law Netwerk stellen ons in staat vraagtsukken integraal te banaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal. Na het afronden van de beroepsopleiding bestaat de mogelijkheid om voor vier maanden of langer op onze Dutch Legal Desks in de Verenigde Staten te werken als onderdeel van ons rotator-programma. Een fantastische kans om voor korte of langere tijd in de Verenigde Staten te wonen én te werken.

HVG Law Activiteiten

HVG Law heeft gezelligheid en de vitaliteit van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Door alle HVG Law activiteiten geven we daar verder invulling aan.

Op iedere vestiging vindt wekelijks een vrijblijvende borrel plaats. Daarnaast hebben we vele uitjes waarop we elkaar beter leren kennen kantoorbreed, zoals wintersport, zomerborrels, learning events (Tax & Law days), het jaarlijkse kerstfeest etc.

Kantoorgenoten kunnen zich opgeven als bedrijfsteam voor één of meerdere HVG Law sport events varierend van hardloopwedstrijden, wieler rondes en obstacle runs. Ook organiseert HVG Law dit jaar voor de eerste keer een Padel toernooi. Gehuld in een door HVG Law verstrekt sporttenue is er die dag naast de sportieve prestatie uiteraard ook heel veel plezier met elkaar en biedt dit de perfecte gelegenheid om kantoorgenoten van andere vestigingen nog beter te leren kennen.