Overslaan naar content

Advocaat-medewerker (4-9 jaar ervaring)

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Corporate M&A

Functieomschrijving

Ben jij advocaat-medewerker en heb je ervaring met (internationale) transacties binnen de Corporate M&A praktijk? Loop jij als advocaat-medewerker warm voor een brede, gevarieerde praktijk met uiteenlopende cliënten waarbij je tevens veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en je volop ontwikkeling doormaakt? Word jij enthousiast van een (multidisciplinaire) samenwerking met onze strategische alliantie partner en met ons internationale netwerk? Lees onze vacature advocaat-medewerker Corporate M&A praktijk en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als advocaat-medewerker Corporate M&A praktijk?

De circa 15 advocaten van de Transactie praktijk in Rotterdam adviseren over een breed scala aan ondernemingsrechtelijke onderwerpen. Van due dilligence onderzoeken, overnames, fusies, joint ventures, private equity, venture capital investeringen, managementparticipaties tot corporate restructurings en corporate governance vraagstukken. De cliënten kring is divers en loopt uiteen van grote corporates en Private Equity bedrijven tot DGA’s en ondernemers, zowel nationaal als internationaal. Binnen het (internationale) EY Law netwerk wordt er ook (multidisciplinair) samengewerkt aan crossborder transacties.

Het team in Rotterdam kenmerkt zich door passie voor het vak, gezond verstand en gedrevenheid om praktische resultaten voor onze cliënten te realiseren. Met landelijk 40- Corporate M&A advocaten en notarissen speelt HVG Law een rol van formaat. Door deze omvang kunnen wij veel aandacht bieden om jouw ervaring en leercurve hard te laten groeien. Jouw standplaats is ons kantoor in Rotterdam.


Wat breng je mee als advocaat-medewerker Corporate M&A praktijk?

 • 4-9 jaar relevante ervaring en ervaring met (internationale) fusies en overnames;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal zowel in woord als geschrift;
 • Praktisch en strategisch denkend (meer dan alleen juridisch);
 • Uitstekende drafting skills.


We zoeken kandidaten met levenservaring en no nonsens mentaliteit die daarnaast de rust uitstralen om een trusted advisor voor onze cliënten te zijn. Uiteraard ben je in staat zelfstandig te werken, heb je klantgerichtheid hoog in het vaandel en beschik je over een scherp juridisch analytisch vermogen. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een drive om je eigen netwerk verder uit te bouwen.


De kernwaarden waardering van mensen, open communicatie, professionaliteit, positieve instelling, samenwerking en ontplooiing van mensen en organisatie staan centraal bij het samenwerken in de realisatie van HVG Law’s missie en visie. Deze kernwaarden verwachten wij terug te zien in de competenties en het gedrag van iedere HVG Law’er.


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 90 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Heb je interesse, of gewoon een aantal vragen? Bel of mail met Sijmen de Lange, advocaat/partner M&A op nummer 06-29083750.

Uiteraard kan je ook contact opnemen met onze recruiter Eva van der Laan op nummer 06-52 46 56 98 of via de e-mail naar eva.van.der.laan@hvglaw.nl.

Vereisten

 • Minimaal 4-9 jaar relevante ervaring en ervaring met (internationale) fusies en overnames;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal zowel in woord als geschrift;
 • Praktisch en strategisch denkend (meer dan alleen juridisch);
 • Uitstekende drafting skills.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar