Overslaan naar content

Advocaat-medewerker (3-7 jaar ervaring)

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Corporate M&A

Functieomschrijving

Ben jij een advocaat met ruime M&A-ervaring en werk je graag aan cross-border deals? Ben je geïnteresseerd in een hechte samenwerking met onze collega’s van EY Law en hun verschillende disciplines? Wil je gebruik maken van ‘legal tech’ en op nationaal én internationaal niveau werken? Lees onze vacature advocaat-medewerker Corporate M&A en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als advocaat-medewerker Corporate M&A

Onze succesvolle Corporate M&A-praktijk in Amsterdam richt zich onder meer op het begeleiden en adviseren van overnames, due diligence onderzoeken, joint-ventures, samenwerkingsverbanden, fusies, splitsingen en (her)structureringen. Als advocaat-medewerker Corporate M&A adviseer je onze cliënten ook regelmatig op het vlak van regulatoire zaken, governance en toezicht. Tijdens een deal begeleid en stuur je bijvoorbeeld due diligences aan en houd je de transactie documentatie bij. Kleinere deals pak je veelal zelf op onder de vleugels van een van onze partners en je hebt hier dus een grote ‘client visibility’! Bij de grotere deals behoor je samen met een senior manager en een partner tot het kernteam. Onze cliënten zien je tijdens een deal als een echte vraagbaak voor andere zaken die spelen tijdens een transactie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan CAO’s, pensioenen en milieu-vraagstukken waarover je in de breedte moet kunnen meepraten. Ons Corporate M&A-team bestaat landelijk uit 40- M&A advocaten en in deze functie werk je in het subteam dat opereert vanuit ons kantoor in Amsterdam.


Jouw standplaats is ons kantoor te Amsterdam.


Wat breng je mee als advocaat-medewerker Corporate M&A?

 • 3-7 jaar relevante ervaring in Corporate M&A
 • Uitstekende drafting skills
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift


Als advocaat-medewerker Corporate M&A ben je een stevige persoonlijkheid en assertief en heb je een commerciële drive. Ook heb je een hoog energielevel, maar straal je daarnaast de rust uit om een trusted advisor voor onze cliënten te zijn. Je denkt daarbij breder (strategischer) dan enkel op het juridische vlak. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau. Uiteraard ben je makkelijk in de omgang en praktisch ingesteld.


De kernwaarden waardering van mensen, open communicatie, professionaliteit, positieve instelling, samenwerking en ontplooiing van mensen en organisatie staan centraal bij het samenwerken in de realisatie van HVG Law’s missie en visie. Deze kernwaarden verwachten wij terug te zien in de competenties en het gedrag van iedere HVG Law’er.


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 90 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Wil jij als advocaat-medewerker Corporate M&A aan interessante nationale en internationale deals werken en daarbij gebruik maken van ‘legal tech’? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV achter.


Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel of mail met Hendrik-Jan Bleijerveld, advocaat/partner op nummer +31 6 29 08 41 43 of via hendrik-jan.bleijerveld@hvglaw.nl. 


Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Eva van der Laan op nummer 06-52 46 56 98 of via de e-mail naar eva.van.der.laan@hvglaw.nl

Vereisten

 • 3-7 jaar relevante ervaring in Corporate M&A
 • Uitstekende drafting skills
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift

of

Apply with Indeed onbeschikbaar