Overslaan naar content

Advocaat-medewerker Real Estate (4-7 jaar ervaring)

Op locatie
 • Amsterdam of Rotterdam, Noord-Holland, Nederland
Real Estate

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van onze vastgoedpraktijk zijn we op zoek naar een advocaat medewerker. Bij ons werk je in leuke, gevarieerde en uitdagende zaken. In ons team zal je onder meer grote koop- en huurtransacties begeleiden en adviseren en procederen in zaken die betrekking hebben op vastgoed. We werken nauw samen met ons notariaat, de andere praktijkgroepen binnen kantoor en EY belastingadviseurs, met wie we een strategische alliantie hebben.


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een omgeving die net even anders is dan die van de traditionele grote advocatenkantoren. Wij bieden een menselijke omgeving, werken op een hoog juridisch niveau en een bijzondere omgeving waarbij er volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en je carrière worden geboden. 

 

De kernwaarden waardering van mensen, open communicatie, professionaliteit, positieve instelling, samenwerking en ontplooiing van mensen en organisatie staan centraal bij het samenwerken in de realisatie van HVG Law’s missie en visie. Deze kernwaarden verwachten wij terug te zien in de competenties en het gedrag van iedere HVG Law’er.


Wat breng je mee?

 • Brede vastgoedrechtelijke kennis, tenminste op het gebied van huur en koop;
 • Je bent een team player maar kan ook goed zelfstandig werken;
 • Je vindt het leuk de kansen die de EY organisatie biedt te benutten;
 • 4-7 jaar ervaring als advocaat tenminste 3 jaar op het gebied van vastgoed;
 • Standplaats Amsterdam of Rotterdam;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels.


Over HVG Law

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 90 landen. Daarnaast zijn we via onze strategische alliantie met EY belastingadviseurs, verbonden met de grote EY organisatie, hetgeen bijzondere mogelijkheden biedt. 
 • Bij ons krijgen persoonlijke groei en ambities veel aandacht en hechten we waarde  training en ontwikkeling van onze mensen. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • We bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Het real estate team is een hecht team dat veel samenwerkt in diverse zaken, zowel voor eigen klanten als voor klanten van andere praktijkgroepen of van EY. Je krijgt de ruimte een eigen praktijk op te bouwen en er zijn goede doorgroeimogelijkheden.
 • Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Indien je interesse is gewekt klik op ‘Solliciteren’ en laat je cv achter.


Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel of mail met Sander van Leeuwen, advocaat/partner Real Estate op nummer 06 – 29 08 30 69 / sander.van.leeuwen@hvglaw.nl


Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Eva van der Laan, 06 – 52 46 56 98.


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

 • Brede vastgoedrechtelijke kennis, tenminste op het gebied van huur en koop;
 • Je bent een team player maar kan ook goed zelfstandig werken;
 • Je vindt het leuk de kansen die de EY organisatie biedt te benutten;
 • 4-7 jaar ervaring als advocaat tenminste 3 jaar op het gebied van vastgoed;
 • Standplaats Amsterdam of Rotterdam;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar