Skip to content

Kandidaat-notaris Real Estate

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamNotariaat

Functieomschrijving

Wil je werken binnen een gevarieerde en uitdagende notariële vastgoedpraktijk met uiteenlopende cliënten? Ben je als kandidaat-notaris toe aan veel eigen verantwoordelijkheid en wil je zelfstandig met cliënten kunnen schakelen? Heb je een goede basis en kennis van het vastgoedrecht en werk je graag aan niet-standaard zaken? Lees onze vacature kandidaat-notaris real estate en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog niveau.


Jouw rol bij HVG Law als kandidaat-notaris real estate?

In onze sterk groeiende vastgoedpraktijk bestaat een groot deel van je werk uit advisering op het gebied van commercieel vastgoed. Daarbij besteed je veel aandacht aan het zelfstandig adviseren van je cliënten op het gebied van (commerciële) vastgoedtransacties, projectontwikkeling en vastgoedfinanciering. Cliënten zijn vooral grotere (nationale) MKB partijen. Onder meer onderhandeling, aankoop en financiering van vastgoed, vestiging erfpacht/opstalrechten, splitsing in appartementsrechten zijn aan de orde van de dag. Daarnaast word je intern goed opgeleid en heb je de mogelijkheid om opleidingen zoals een van de Grotius specialisatieopleidingen te volgen.


Je hebt de mogelijkheid om remote te werken waarbij je één à twee dagen per week thuis werkt. Daarnaast is een vierdaagse werkweek een optie.


Wat breng je mee als kandidaat-notaris real estate?

  • Minimaal 4 jaar relevante ervaring;
  • Stevige kennis van en ervaring met vastgoed (particulier en/of commercieel). Heb je ervaring in een meer algemene praktijk en in ieder geval ervaring met vastgoed dan nodigen we je ook graag uit om te solliciteren;
  • De wens om verder te specialiseren op gebied van vastgoed.

Als kandidaat-notaris real estate ben je resultaatgericht en wil je werken op hoog juridisch niveau. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk en zelfstandig. Klantgerichtheid heb je hoog in het vaandel en je beschikt over een scherp juridisch analytisch vermogen. Uiteraard ben je makkelijk in de omgang, praktisch en assertief ingesteld en een energieke persoonlijkheid.


Wat bieden wij jou?

  • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
  • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
  • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Beschik jij over ruime ervaring op het gebied van vastgoed en wil jij werken voor uiteenlopende, gevarieerde cliënten? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je cv achter.

Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel met Jan Hein Copijn, toegevoegd notaris op nummer 06 – 2125 1136

Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Robbert Groenendijk op nummer 06 – 21 97 63 64.Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


Vereisten

  • Minimaal 4 jaar relevante ervaring;
  • Stevige kennis van en ervaring met vastgoed (particulier en/of commercieel). Heb je ervaring in een meer algemene praktijk en in ieder geval ervaring met vastgoed dan nodigen we je ook graag uit om te solliciteren;
  • De wens om verder te specialiseren op gebied van vastgoed.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar