Skip to content

Juridisch secretaresse

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenBusiness services

Functieomschrijving

Ben jij net afgestudeerd en ben jij op zoek naar een leuke baan als juridisch secretaresse? Wil jij werken bij een groot advocaten-en notarissenkantoor in het Zuiden van het land? Bekijk onze vacature Juridisch secretaresse en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Wat ga je doen als Juridisch secretaresse?

Als juridisch secretaresse draai je mee in een dynamische organisatie die staat voor innovatie en oplossingsgerichte benadering. Je werkt samen met één ontzettend ervaren collega secretaresse. Zij leert je snel alle kneepjes van het vak. Met elkaar ondersteunen jullie een team van 10 advocaten. Als juridisch secretaresse ben jij het aanspreekpunt voor cliënten en advocaten.  

Hieronder volgt een greep uit je werkzaamheden:

 • Je voert correspondentie uit, houdt de agenda's bij, archiveert en neemt de telefoon op;
 • Je ontvangt cliënten op locatie; 
 • Je behandelt dossiers en je stelt conceptakten op met de daarbij behorende stukken; 
 • Je onderhoudt zelfstandig het contact met cliënten en verscheidene instanties als de Kamer van Koophandel. 


Wat breng je mee als Juridisch secretaresse?

 • Je bent (bijna) afgestudeerd of je hebt een aantal jaren werkervaring.
 • De voorkeur gaat uit naar een HBO Schoeversopleiding;
 • Uitstekende beheersing  van de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Beheersing van Microsoft Office en kennis van verschillende systemen. 

Als juridisch secretaresse ben je een teamplayer, maar je bent ook in staat zelfstandig te werken. Je streeft naar kwaliteit en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook heb je een proactieve houding en bent flexibel.  


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Ambieer jij een functie waarin geen dag hetzelfde is? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV achter. 


Heb je interesse, maar heb je nog vragen over de vacature? Bel of mail met Maaike Nederlof via 06-24707159. 


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

 • Je bent net afgestudeerd of je hebt een aantal jaren werkervaring.
 • De voorkeur gaat uit naar een HBO Schoeversopleiding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Beheersing van Microsoft Office en kennis van de verschillende systemen. 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar