Skip to content

Juridisch secretaresse

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBusiness services

Functieomschrijving

Wil jij werken als juridisch secretaresse in een van de grootste advocatenkantoren op verschillende rechtsgebieden? Ben je proactief en nauwkeurig ingesteld? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur? Solliciteer dan via de button 'solliciteren' en wie weet word jij onze nieuwe HVG Law’er!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Wat ga je doen als Juridisch secretaresse?

Als juridisch secretaresse draai je mee in een dynamische organisatie die staat voor innovatie en oplossingsgerichte benadering. Je werkt samen met drie collega secretaresses en samen ondersteunen jullie een team van 40 advocaten. Dat maakt je werk niet alleen uitdagend, maar ook super divers.Je komt terecht in een ervaren team, waar voldoende ruimte is om te leren.

Hieronder volgt een greep uit je werkzaamheden:

 • Secretariële werkzaamheden zoals agenda- en mailbeheer, boekingen, brieven opstellen, telefonisch te woord staan en verwerken van de administratie zijn de basis.

 • In aanvulling op voormelde werkzaamheden zul je een belangrijk deel van je tijd besteden aan quality risk management


Wat breng je mee als Juridisch secretaresse?

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding of vergelijkbaar denkniveau;

 • Het is daarnaast handig als je wat ervaring in juridische ondersteuning meebrengt, maar dit is geen must;

 • Interesse in en affiniteit met recht is een must;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Beheersing van Microsoft Office.

Als juridisch secretaresse ben je een teamplayer die ook goed in staat is zelfstandig te werken. Je streeft naar kwaliteit en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook heb je een proactieve houding. Teamspirit staat in dit team voorop. Het werk is pas klaar als iedereen klaar is.

Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.

 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.

 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.

 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.

Solliciteren

Ambieer jij een functie waarin geen dag hetzelfde is? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je cv achter.

Heb je interesse, maar heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Fons Kerkhoven via mail of telefonisch 06- 51 84 98 17.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;

 • Het is daarnaast handig als je wat ervaring in juridische ondersteuning meebrengt, maar dit is geen must;

 • Interesse in en affiniteit met recht is een must;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Beheersing van Microsoft Office.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar