Skip to content

Junior Marketeer & Recruitment Officer – Amsterdam & Rotterdam

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBusiness services

Functieomschrijving

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een mooie baan om jouw carrière te starten? Word jij enthousiast van de online marketing ontwikkelingen, corporate- en arbeidsmarktcommunicatie en wil jij je hier graag verder in ontwikkelen? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Werken bij HVG Law betekent op flexibele wijze samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol binnen het Corporate Recruitment & Marketing team

Als Junior Marketeer & Recruitment officer word je meegenomen in de dagelijkse, zeer uiteenlopende activiteiten van onze marketing en recruitment afdelingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en kansen om nieuwe ideeën tot leven te brengen. We zijn op zoek naar een proactieve kandidaat die gedreven is bij te dragen aan de next steps van onze organisatie op het gebied van Marketing en Recruitment.

Je bent onder andere mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de (online) marketing strategie en de ontwikkeling van onze corporate- en arbeidsmarkcampagne en bent in staat om snel en actief te schakelen via sociale platforms.

Het betreft een veelzijdige functie welke je met flexibiliteit en creativiteit kan invullen.


Denk hierbij onder andere aan:

 • Het beheer van de website en social kanalen en optimaliseer deze met jouw creativiteit;
 • Contentcreatie;
 • Samen met de know how specialist ontwikkel je gesegmenteerde nieuwsbrieven;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van Marketing automation tot lead generation;
 • Je creëert rapportages;
 • Je houdt je bezig met SEO en SEA.


In samenwerking met onze recruiter ben je tevens verantwoordelijk voor de voorbereidingen organisatie van zowel interne als externe evenementen. Daarnaast beheer jij verschillende carrièreplatforms, de vacaturesite en ben jij verantwoordelijk voor de verschillende social media kanalen van HVG Law. Je krijgt de vrijheid om nieuwe content te bedenken en te creëren.


Wat breng je mee als Junior Marketeer & Recruitment officer

 • · Je bent een (bijna) afgestudeerde HBO of WO student;
 • · Je hebt affiniteit met marketing en/of recruitment;
 • · Je bent bekend met inbound marketing, analytics en rapportages, marketing automation; Social, Adobe Photoshop, Canva en Indesign;
 • · Je bent energiek, proactief en goed in staat zelfstandig te werken;
 • · Je bent flexibel, sociaal en creatief;
 • · Je bent bereid om te reizen en op diverse locaties te werken (voornamelijk vanuit kantoor Amsterdam en Rotterdam).


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 90 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor Fun en sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Heb je interesse, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met onze recruiter Eva van der Laan via eva.van.der.laan@hvglaw.nl / 06-52 465698.Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


Vereisten

 • · Je bent een (bijna) afgestudeerde HBO of WO student;
 • · Je hebt affiniteit met marketing en/of recruitment;
 • · Je bent bekend met inbound marketing, analytics en rapportages, marketing automation; Social, Adobe Photoshop, Canva en Indesign;
 • · Je bent energiek, proactief en goed in staat zelfstandig te werken;
 • · Je bent flexibel, sociaal en creatief;
 • · Je bent bereid om te reizen en op diverse locaties te werken (voornamelijk vanuit kantoor Amsterdam en Rotterdam).


of

Apply with Indeed onbeschikbaar