Skip to content

Financieel administratief medewerker (32-40 uur)

Rotterdam, Zuid-Holland, NederlandBusiness services

Functieomschrijving

Wil jij werken als financieel administratief medewerker bij één van de grootste advocaten- en notarissenkantoren van Nederland? Ben jij secuur en ben jij bereid zelfstandig te werken? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur? Solliciteer dan via ‘solliciteren’ en wie word jij onze nieuwe HVG Law’er!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Wat ga jij doen als financieel medewerker?

Als financieel medewerker maak jij onderdeel van het Finance team van HVG Law. Dit team bestaat uit zo’n tien collega financieel medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom het facturatieproces en je bereidt zelfstandig de facturering voor. Je hebt regelmatig contact met partners en senior managers van HVG Law om dit proces te faciliteren. Daarnaast houd je je bezig met urenspecificaties. Dit doe je op een proactieve en initiatiefrijke manier. 


Hieronder volgt een greep uit je werkzaamheden:

 • Zorgen dat zaken goed worden ingesteld in het financiële systeem.
 • Nakijken van opgestelde facturen.
 • Versturen van de facturen aan onze cliënten.
 • Je werkt met verschillende systemen zoals SAP, Outlook, Excel en PowerPoint. Kennis van deze systemen is een pré.


Wat breng je mee als financieel administratief medewerker?

 • Je bent in bezit van een MBO niveau 4 opleiding in een financiële richting.
 • Je kunt uitstekend in het Engels communiceren. Dit is ontzettend belangrijk omdat je voornamelijk in het Engels zult schrijven.
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht.


Als financieel administratief medewerker ben je goed in staat zelfstandig te werken. Je kan werken vanaf kantoor, maar je krijgt ook de vrijheid om te werken vanuit huis. Je werkt secuur en streeft naar kwaliteit. Je hebt een proactieve houding, je durft vragen te stellen en je neemt graag het initiatief. Je schakelt snel tussen verschillende systemen en maakt deze snel eigen.


Onze werkomgeving

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 90 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Ambieer jij een functie waarin geen dag hetzelfde is? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV achter.
Heb je interesse, maar heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Fons Kerkhoven via (0)10 207 08 10 of via ey@nl.randstad.com.



Vereisten

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


 • Je bent in bezit van een MBO niveau 4 opleiding in een financiële richting.
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar