Skip to content

Ervaren kandidaat-notaris Corporate M&A

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamNotariaat

Functieomschrijving

Wil je op hoog juridisch niveau werken op een kantoor waar jij als mens centraal staat? Werk je graag aan diepgaande, inhoudelijke zaken en geniet je ook van de dynamiek die M&A werkzaamheden met zich meebrengen? Wil jij de mogelijkheid hebben om diverse inhouse trainingen en externe specialisatieopleidingen (bijvoorbeeld Grotius) te volgen? Lees onze vacature voor een ervaren kandidaat-notaris ondernemingsrecht en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als ervaren kandidaat-notaris ondernemingsrecht?

Onze sterk groeiende ondernemingsrechtpraktijk bestaat onder meer uit M&A- en private equity gerelateerde zaken. Ons kantoor werkt geregeld aan spraakmakende grote overnames die de landelijke en internationale pers halen. Daarnaast adviseren wij bij veel grensoverschrijdende herstructureringen van bekende nationale en internationale bedrijven. Als kandidaat-notaris ondernemingsrecht behandel je zoveel mogelijk zelfstandig diverse dossiers. Daarbij geef je gericht advies aan je cliënt waaruit blijkt dat je zorgvuldig met hem of haar meedenkt. Je schroomt ook niet om door te vragen om het beste juridisch advies te kunnen bieden.


Door onze uitstekende faciliteiten heb je de mogelijkheid om remote te werken. Daarnaast is een vierdaagse werkweek een optie.


Het team bestaat uit 1 toegevoegd notaris, 6 kandidaat-notarissen en 4 notarieel medewerkers onder leiding van notaris Merel Zwankhuizen.


Wat breng je mee als ervaren kandidaat-notaris ondernemingsrecht?

  • Minimaal een voltooide beroepsopleiding notariaat;
  • Duidelijke affiniteit met ondernemingsrecht.

Als ervaren kandidaat-notaris ondernemingsrecht ben je resultaatgericht en wil je werken op hoog juridisch niveau. Klantgerichtheid heb je hoog in het vaandel en je beschikt over een scherp juridisch analytisch vermogen. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk, assertief en een energieke persoonlijkheid. Uiteraard ben je prettig in de omgang, praktisch ingesteld en service minded.


Wat bieden wij jou?

  • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
  • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
  • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Ben jij een ervaren kandidaat-notaris met ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en weet jij de verwachtingen van je cliënten te overtreffen met jouw adviezen? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je cv achter.


Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel met Merel Zwankhuizen, notaris, op nummer 06 – 21 25 24 28.


Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Chantal van der Meeren op nummer 06 – 52 46 59 13.


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

  • Minimaal een voltooide beroepsopleiding notariaat;
  • Duidelijke affiniteit met ondernemingsrecht.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar