Skip to content

Ervaren advocaat-medewerker Privacy

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamDigital, Cyber & Privacy

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren advocaat/jurist met een duidelijke affiniteit met privacy en wil jij bij ons je eigen praktijk opbouwen? Zou jij graag een brugfunctie met onze strategische alliantie partner EY willen vervullen? Heb jij interesse om geregeld op internationaal niveau te werken en daarbij gebruik te maken van ons internationale netwerk? Lees onze vacature ervaren advocaat-medewerker privacy en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als ervaren advocaat-medewerker privacy?

Onze succesvolle praktijk groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Als ervaren advocaat-medewerker privacy richt je je bijvoorbeeld op privacy implementatietrajecten en internationale data transfers. Daarnaast adviseer en procedeer je over verschillende privacyvraagstukken. Bovendien heb je interesse in artificial intelligence en wil je je verdiepen in de nieuwe wetgeving hieromtrent. Je werkt veelvuldig samen met je HVG collega’s, alsmede met EY. Onze praktijk is erg gevarieerd en als ervaren advocaat voer jij zelfstandig sales-gesprekken met potentiële cliënten. Naast het begeleiden van junior collega’s is stakeholder management een belangrijk onderdeel van je functie. Verder heb je de mogelijkheid om opleidingen zoals een van de Grotius specialisatieopleidingen te volgen.


De sectie waarin je werkzaam bent bestaat uit circa 25 advocaten die zich bezighouden met compliance & regulatory. Daarvan zijn er 9 specifiek gespecialiseerd in privacy.


Wat breng je mee als ervaren advocaat-medewerker privacy?

  • Tenminste 8 jaar relevante ervaring als advocaat of jurist
  • Aantoonbare affiniteit met privacy
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Als ervaren advocaat-medewerker privacy ben je enthousiast en heb je een echte passie voor het vak. Vanzelfsprekend ben je creatief en commercieel zodat je (potentiële) cliënten aan je weet te binden. Uiteraard ben je in staat zelfstandig te werken, heb je klantgerichtheid hoog in het vaandel en beschik je over een scherp juridisch analytisch vermogen. Daarnaast ben je praktisch ingesteld en werk je graag in teams aan zaken. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau.


Wat bieden wij jou?

  • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
  • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San José). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
  • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.

Solliciteren

Bouw jij als ervaren advocaat-medewerker privacy graag je eigen praktijk op? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV achter.

Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Robbert Groenendijk op nummer 06 – 21 97 63 64.Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


Vereisten

  • Tenminste 8 jaar relevante ervaring als advocaat of jurist
  • Aantoonbare affiniteit met privacy
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschriftof

Apply with Indeed onbeschikbaar