Skip to content

Ervaren advocaat-medewerker Health & Life Sciences

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamHealth & Life Sciences

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren advocaat-medewerker ondernemingsrecht met stevige ervaring in zorg en life sciences en ben jij op zoek naar doorgroeimogelijkheden? Word jij enthousiast van een nauwe samenwerking met onze strategische alliantie partner EY Tax? Loop jij als ervaren advocaat-medewerker Health & Life Sciences warm voor een brede, gevarieerde praktijk en geniet jij van technisch, inhoudelijk juridisch werk? Lees onze vacature ervaren advocaat-medewerker Health & Life Sciences en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als ervaren advocaat-medewerker Health & Life Sciences?

Onze succesvolle ondernemingsrechtpraktijk richt zich onder meer op het begeleiden van cliënten op het gebied van transacties, joint-ventures, samenwerkingsverbanden, fusies, splitsingen en (her)structureringen. Ook adviseer je onze cliënten regelmatig op het vlak van regulatoire zaken, governance en toezicht. Onze cliënten zijn zorginstellingen, hun bestuurders en toezichthouders, overheidsinstanties, zorgondernemers, investeerders en (inter)nationale life sciences ondernemingen. Je werkt geregeld samen met tax advisors en consultants van EY uit binnen en buitenland.


Onze nieuwe ervaren advocaat-medewerker health & life sciences heeft de mogelijkheid om op termijn onze huidige partner op te volgen.


Wat breng je mee als ervaren advocaat-medewerker Health & Life Sciences?

  • Minimaal 7 jaar relevante ervaring in het ondernemingsrecht
  • Aantoonbare affiniteit met zorg en life sciences

Als ervaren advocaat-medewerker health & life sciences heb je een brede maatschappelijke belangstelling, relativeringsvermogen en een commerciële drive. We zoeken een kandidaat met levenservaring én ambitie, die daarnaast de rust uitstraalt om een trusted advisor voor onze cliënten te zijn. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau. Uiteraard ben je makkelijk in de omgang en praktisch ingesteld.


Wat bieden wij jou?

  • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
  • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San José). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
  • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Ga jij als ervaren advocaat-medewerker voor de beste kwaliteit voor je cliënten en wil jij werken op een kantoor met uitstekende doorgroeimogelijkheden? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV achter.

Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel of mail met Jan Andringa, advocaat/partner Health & Life Sciences op nummer 06 – 21252773, jan.andringa@hvglaw.nl

Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Robbert Groenendijk op nummer 06-21976364.Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


Vereisten

  • Minimaal 7 jaar relevante ervaring in het ondernemingsrecht
  • Aantoonbare affiniteit met zorg en life sciences

of

Apply with Indeed onbeschikbaar