Skip to content

Ervaren advocaat-medewerker digital law & cyber

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamDigital, Cyber & Privacy

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren advocaat of jurist met een duidelijke affiniteit met digital en cyber en wil jij je eigen praktijk opbouwen? Word jij enthousiast van een nauwe samenwerking met onze strategische alliantie partner EY? Wil jij werken aan cyber-incidenten en ben jij daarnaast een strategisch adviseur richting je cliënten? Lees onze vacature ervaren advocaat-medewerker digital law & cyber en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als ervaren advocaat-medewerker digital law & cyber?

Onze succesvolle praktijk groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Als ervaren advocaat-medewerker digital law & cyber krijg jij de mogelijkheid je eigen praktijk op te bouwen. Daartoe zal je je onder meer in diverse relevante netwerken begeven en bezoek je geregeld evenementen en bijeenkomsten binnen jouw vakgebied.

Ook stel je contracten op en review je deze. Daarnaast werk je ook veel samen met collega’s die expert op het gebied van fraude zijn. Verder adviseer en procedeer je over diverse grote IT-geschillen. Bovendien vind je het interessant om na te denken over IT-trajecten en leid je graag jongere collega’s op. Tevens heb je de mogelijkheid om opleidingen zoals een van de Grotius specialisatieopleidingen te volgen.


Wat breng je mee als ervaren advocaat-medewerker digital law & cyber?

 • Minimaal 8 jaar relevante ervaring als advocaat of jurist
 • Aantoonbare affiniteit met digital en cyber
 • Ruime ervaring in het opstellen van contracten en daarbij beschik je over uitstekende onderhandelings-skills
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Als ervaren advocaat-medewerker digital law & cyber ben je ondernemend, commercieel en een gedegen strategisch adviseur voor je cliënten. Vanzelfsprekend ben je creatief en laat je dit tot uiting komen tijdens je werkzaamheden. Uiteraard ben je pro actief en beschik je over een scherp juridisch analytisch vermogen. Daarnaast ben je in staat het grotere geheel te overzien en werk je graag in teams aan zaken. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau.


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Ben jij een ondernemende ervaren advocaat of jurist en wil jij graag je eigen praktijk in digital law en cyber opbouwen? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je cv achter.

Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Robbert Groenendijk op nummer 06 – 21 97 63 64.Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


Vereisten

 • Minimaal 8 jaar relevante ervaring als advocaat of jurist
 • Aantoonbare affiniteit met digital en cyber
 • Ruime ervaring in het opstellen van contracten en daarbij beschik je over uitstekende onderhandelings-skills
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

of

Apply with Indeed onbeschikbaar