Skip to content

Ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamCorporate M&A

Functieomschrijving

Ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A

Ben jij een ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A en wil jij een sturende brugfunctie bekleden tussen onze partners en jongere collega’s? Werk jij graag aan nationale én internationale deals in een hechte samenwerking met onze collega’s van ons netwerk? Wil jij leidinggeven aan je jongere collega’s en heb je interesse om hen op te leiden? Houd je van dynamiek in de transactiepraktijk? Lees onze vacature ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A?

Onze succesvolle transactie-praktijk richt zich onder meer op het begeleiden en adviseren van overnames, management incentive plans, due diligence onderzoeken, joint-ventures en growth capital investeringen.

De cliënten kring is divers en loopt uiteen van grote corporates en private equity fondsen tot DGA’s en ondernemers, zowel nationaal als internationaal. Binnen het (internationale) EY Law netwerk wordt er ook (multidisciplinair) samengewerkt aan crossborder transacties.

Als ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A leid je daarnaast jongere collega’s op en ben je een vraagbaak voor hen. Samen met een partner en een advocaat-medewerker behoor je tijdens deals tot het kernteam en ‘mid-market’-transacties pak je veelal zelf op. Onze cliënten zien je tijdens een deal als een echte vraagbaak voor alle zaken die spelen tijdens een transactie. Jij bent eerste aanspreekpunt van de cliënt. Ons landelijk Corporate M&A-team bestaat uit 40-M&A advocaten en in deze functie werk je primair in het team dat opereert vanuit ons kantoor in Rotterdam.

Jouw standplaats is in Rotterdam, hoewel wij het moderne werken op afstand omarmen.

Wat breng je mee als ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A?

  • 6-10 jaar relevante ervaring in Corporate M&A
  • Uitstekende drafting skills
  • Affiniteit met leidinggeven aan en opleiden van jongere collega’s
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Als ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A ben je een stevige persoonlijkheid en assertief en heb je een commerciële drive. Tevens ben je een geboren leider en in staat om complexe materie uit te leggen aan jongere collega’s en cliënten. Ook heb je een hoog energielevel, maar straal je daarnaast de rust uit om een trusted advisor voor onze cliënten te zijn. Je denkt daarbij breder (strategischer) dan enkel op het juridische vlak. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau, waarbij je je voortdurend wil blijven ontwikkelen. Uiteraard ben je makkelijk in de omgang en praktisch ingesteld.

Wat bieden wij jou?

Met ruim 160 advocaten en (kandidaat-) notarissen biedt HVG Law hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context.

HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.

Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop en wij stimuleren het volgen van opleidingen zoals Grotius.

Kortom, een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur.

Solliciteren

Wil jij als ervaren advocaat-medewerker dé link tussen onze partners en jongere collega’s zijn en werk jij graag op een kantoor met uitstekende doorgroeimogelijkheden? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV achter.

Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel of mail met Sijmen de Lange, advocaat/partner op nummer 06 – 2908 3750, sijmen.de.lange@hvglaw.nl

Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter, Chantal van der Meeren, op nummer 06-52465913.

Vereisten

  • 6-10 jaar relevante ervaring in Corporate M&A
  • Uitstekende drafting skills
  • Affiniteit met leidinggeven aan en opleiden van jongere collega’s
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

of

Apply with Indeed onbeschikbaar