Skip to content

Ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamCorporate M&A

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A en wil jij een brugfunctie bekleden tussen onze partners en jongere collega’s? Werk jij graag aan nationale én internationale deals in een hechte samenwerking met onze collega’s van EY Law? Wil jij leidinggeven aan je jongere collega’s en heb je interesse om hen op te leiden? Lees onze vacature ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A?

Onze succesvolle Corporate M&A-praktijk richt zich onder meer op het begeleiden en adviseren van overnames, due diligence onderzoeken, joint-ventures, samenwerkingsverbanden, fusies, splitsingen en (her)structureringen. Als ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A leid je daarnaast jongere collega’s op en ben je een vraagbaak voor hen. Ook adviseer je onze cliënten regelmatig op het vlak van regulatoire zaken, governance en toezicht. Samen met een partner en een advocaat-medewerker behoor je tijdens deals tot het kernteam en ‘mid-market’-transacties pak je veelal zelf op. Onze cliënten zien je tijdens een deal als een echte vraagbaak voor alle zaken die spelen tijdens een transactie. Ons Corporate M&A-team bestaat uit 40-M&A advocaten en in deze functie werk je in het subteam dat opereert vanuit ons kantoor in Amsterdam en Utrecht.


Jouw standplaats is in Amsterdam.


Wat breng je mee als ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A?

 • 6-9 jaar relevante ervaring in Corporate M&A
 • Uitstekende drafting skills
 • Affiniteit met leidinggeven aan en opleiden van jongere collega’s
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift

Als ervaren advocaat-medewerker Corporate M&A ben je een stevige persoonlijkheid en assertief en heb je een commerciële drive. Tevens ben je een geboren leider en in staat om complexe materie uit te leggen aan jongere collega’s en cliënten. Ook heb je een hoog energielevel, maar straal je daarnaast de rust uit om een trusted advisor voor onze cliënten te zijn. Je denkt daarbij breder (strategischer) dan enkel op het juridische vlak. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau. Uiteraard ben je makkelijk in de omgang en praktisch ingesteld.


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Wil jij als ervaren advocaat-medewerker dé link tussen onze partners en jongere collega’s zijn en werk jij graag op een kantoor met uitstekende doorgroeimogelijkheden? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV achter.


Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel of mail met Matthijs Driedonks, advocaat/partner op nummer 06 – 21 25 16 82, matthijs.driedonks@hvglaw.nl


Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Chantal van der Meeren op nummer 06-52 46 59 13.


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Vereisten

 • 6-9 jaar relevante ervaring in Corporate M&A
 • Uitstekende drafting skills
 • Affiniteit met leidinggeven aan en opleiden van jongere collega’s
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift

of

Apply with Indeed onbeschikbaar