Skip to content

Compliance Support Specialist

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandFinancial services I Compliance

Functieomschrijving

Heb jij interesse op het gebied van compliance en wil jij pensioenfondsen, hun uitvoeringsorganisaties en andere financiële instellingen hierin begeleiden? Ben jij klantvriendelijk en bouw jij graag relaties op? Bekijk dan onze vacature voor Compliance Support Specialist en solliciteer direct!


Jouw rol bij HVG Law als Compliance Support Specialist

In de rol van Compliance Support Specialist ondersteun je de Compliance Officer in het begeleiden van pensioenfondsen, hun uitvoeringsorganisaties en andere financiële instellingen bij compliance. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het in kaart brengen van integriteitsrisico’s, het toezien op de naleving van interne policies en het bevorderen van awareness. Het vakgebied is continu in beweging door nieuwe wet- en regelgeving, maar ook door steeds wijzigende maatschappelijke opvattingen. Denk daarbij aan ontwikkelingen als toekomstbestendigheid en digitalisering. In deze rol kun je veel leren en je continu blijven ontwikkelen.


Wat breng je mee als Compliance Support Specialist?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur jurdisch;
  • Kennis van compliance en de pensioensector is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Als Compliance Support officer adviseer je cliënten over hun compliance inrichting en compliance vraagstukken. Daarnaast monitor je de naleving van procedures en de beleggingen van insiders. Ook ondersteun je de Compliance Officer bij het opstellen van rapportages inzake naleving van externe en interne normen. Tot slot lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de werkzaamheden door het opstellen van nieuwsbrieven voor cliënten, het ontwikkelen van marketing materiaal en het organiseren van netwerkbijeenkomsten

Wat biedt HVG Law jou?

  • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context.
  • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantorein in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Wil jij aan de slag als Compliance Support specialist waarin geen dag hetzelfde is en waar jij een kijkje in de keuken van diverse organisaties kunt nemen? Solliciteer en laat je CV achter. Heb je interesse maar nog inhoudelijke vragen? Bel of mail met Fons Kerkhoven via ey@nl.randstad.com of 

+31 (0)10 207 08 10. 


Vereisten

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur jurdisch;
  • Kennis van compliance en de pensioensector is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar