Skip to content

Assistant Accounting Law

Nederland, Noord-Holland, RotterdamBusiness services

Functieomschrijving

Heb jij een financiële MBO opleiding afgerond en heb jij al wat ervaring in een grote en internationale organisatie? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur? Bekijk onze vacature Asisstant Accounting Law en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als Assistant Accounting Law 

Als Assistant Accounting Law ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom het gehele facturatieproces. Om je cliënten zoals partners, senior managers en directeuren zo goed mogelijk te faciliteren heb je regelmatig (persoonlijk) contact. In deze functie houd je je bezig met het verzamelen van de benodigde administratieve gegevens bij de cliënt en opdrachtacceptatie. Je houdt de urenverantwoording in de gaten en maakt analyses van het onderhanden werk. Je bereidt zelfstandig de facturering voor. Indien de cliënt daarom vraagt, stel je de specificaties op. Als de opdracht gereed, is sluit je deze ook af. Je wordt functioneel aangestuurd door de Assistant Controller Law.


Het Finance team opereert vanuit ons kantoor in Amsterdam. We zijn op zoek naar ondersteuning voor 32 tot 40 uur per week. 


Wat breng je mee als Assistant Accounting Law? 

 • Afgeronde mbo+ opleiding op financieel / administratief / economisch gebied;
 • Minimaal twee tot vijf jaar relevante financiële werkervaring;
 • Uitstekende beheersing  van de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Beheersing van Microsoft Office en een goed gevoel voor systemen. 

Als Assistant Accounting Law beschik je over een goed cijfermatig inzicht. Je bent een teamplayer die over een proactieve werkhouding beschikt en graag het initiatief neemt. Ook ben je klantericht en dienstverlenend ingesteld.  


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Ambieer jij een functie waarin geen dag hetzelfde is? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV achter.


Heb je interesse, maar heb je nog vragen over de vacature? Bel of mail met Maaike Nederlof via 06-24707159.


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

 • Afgeronde mbo+ opleiding op financieel / administratief / economisch gebied;
 • Minimaal twee tot vijf jaar relevante financiële werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Beheersing van Microsoft Office en een goed gevoel voor systemen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar