Skip to content

Advocaat-stagiair(e) Corporate M&A

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamCorporate M&A

Functieomschrijving

Ben jij (bijna) afgestudeerd of (bijna) klaar met je beroepsopleiding en heb jij interesse in het ondernemingsrecht? Wil jij werken in een brede, gevarieerde praktijk met uiteenlopende cliënten in zowel binnen- als buitenland? Word jij enthousiast van een nauwe samenwerking met onze strategische alliantie partner EY Tax? Lees onze vacature advocaat-stagiair(e) Corporate M&A en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als advocaat-medewerker Corporate M&A?

Onze succesvolle Corporate M&A-praktijk in Amsterdam en Utrecht richt zich onder meer op het begeleiden en adviseren van overnames, due diligence onderzoeken, joint-ventures, samenwerkingsverbanden, fusies, splitsingen en (her)structureringen. Als advocaat-stagiair(e) Corporate M&A adviseer je onze cliënten ook regelmatig op het vlak van regulatoire zaken, governance en toezicht. Tijdens een deal begeleid je de due diligences en houd je de transactie documentatie bij. Bij de grotere deals behoor je samen met een Senior Manager en een partner tot het kernteam. Ons Corporate M&A-team bestaat uit zo’n 40-M&A advocaten en in deze functie werk je in het subteam dat opereert vanuit ons kantoor in Amsterdam en Utrecht. Jouw standplaats is ons kantoor te Amsterdam.


Verder word je intern goed opgeleid. Naast de reguliere Beroepsopleiding neem je deel aan de HVG Law School. De HVG Law school is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut en verzorgt (juridische) cursussen en trainingen.


Wat breng je mee als advocaat-medewerker Corporate M&A?

  • Je bent een (bijna) afgestudeerde WO Masterstudent met uitstekende studieresultaten. De voorkeur gaat uit naar de Master Ondernemingsrecht.
  • Je bent (bijna) klaar met je beroepsopleiding en je wil graag een overstap maken naar een ander kantoor.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Als advocaat-stagiair(e) Corporate M&A heb je een stevige persoonlijkheid, ben je assertief en heb je een commerciële drive. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau. Uiteraard ben je makkelijk in de omgang en praktisch ingesteld.


Wat bieden wij jou?

  • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
  • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
  • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Wil jij als advocaat-stagiair(e) aan interessante nationale en internationale deals werken? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je CV, motivatiebrief, cijferlijsten en stagebeoordeling(en) achter. 


Heb je interesse, maar heb je nog vragen? Bel of mail met onze recruiter Eva van der Laan via +316-52 46 56 98 of eva.van.der.laan@hvglaw.nl.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Vereisten

  • Je bent een (bijna) afgestudeerde WO Masterstudent met uitstekende studieresultaten. De voorkeur gaat uit naar de Master Ondernemingsrecht.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar