Skip to content

Advocaat-medewerker Real Estate

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamReal Estate

Functieomschrijving

Wil jij werken binnen een gevarieerde en uitdagende commerciële vastgoedpraktijk met uiteenlopende cliënten? Ben je als advocaat-medewerker toe aan veel eigen verantwoordelijkheid en wil je zelfstandig met cliënten schakelen? Heb je een goede basis en kennis van het vastgoedrecht en werk je graag aan niet-standaard zaken? Lees onze vacature advocaat-medewerker Real Estate en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als advocaat-medewerker Real Estate?

In onze sterk groeiende vastgoedpraktijk bestaat een groot deel van je werk uit advisering op het gebied van commercieel vastgoed. Daarbij besteed je veel aandacht aan het zelfstandig adviseren van je cliënten op het gebied van het commerciële vastgoed, onder meer op het gebied van transacties, projectontwikkeling, huurrecht, bouwrecht en verbintenisrechtelijke vastgoed-vraagstukken. Onze cliënten zijn multinationale en mkb- cliënten, grote concerns en kleine nichespelers. Onder meer aan- en verkoop vastgoed, huurtransacties en -geschillen en procedures met een vastgoedrechtelijke achtergrond zijn de orde van de dag. Uiteraard word je intern goed opgeleid en heb je de mogelijkheid om opleidingen zoals één van de Grotius specialisatieopleidingen te volgen.


Wat breng je mee als advocaat-medewerker Real Estate?

  • 4 tot 7 jaar relevante ervaring op het gebied van commercieel vastgoed.
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Als advocaat-medewerker Real Estate ben je communicatief en commercieel sterk en heb je een drive om je eigen netwerk verder uit te bouwen en het netwerk van onze organisatie te benutten. Daarnaast ben je praktisch en strategisch denkend en kijk je verder dan alleen het juridische. Uiteraard ben je in staat zelfstandig te werken, heb je klantgerichtheid hoog in het vaandel en beschik je over een scherp juridisch analytisch vermogen. Van nature ben je resultaatgericht en wil je werken op het allerhoogste juridisch niveau.


Wat bieden wij jou?

  • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
  • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 90 landen.
  • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Ga jij als advocaat-medewerker voor de beste kwaliteit voor je cliënten en wil jij werken op een kantoor met goede doorgroeimogelijkheden? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je cv achter.


Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel of mail met Sander van Leeuwen, advocaat/partner Real Estate op nummer 06 – 29083069 / sander.van.leeuwen@hvglaw.nl


Heb je algemene vragen? Bel met onze recruiter Eva van der Laan, 06-52465698.


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


Vereisten

  • Circa 3 tot 6 jaar werkervaring en ervaring op het gebied van het commerciële vastgoed.
  • Uitstekende drafting skills in het Nederlands en Engels.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar