Skip to content

Advocaat-medewerker Real Estate

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamReal Estate

Functieomschrijving

HVG Law zoekt een Advocaat-medewerker Real Estate in Amsterdam & Rotterdam

Ben jij advocaat-medewerker? Heb jij ruime kennis op het gebied van de commerciële vastgoedpraktijk? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur? Solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!


Jouw rol bij HVG Law als advocaat-medewerker Real Estate?

 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in in New York, Chicago en San José (VS). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk.
 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal. Het team werkt veel samen met M&A specialisten van EY zoals Strategy and Transactions en Tax.
 • Een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van deskundigen, een up-to-date online informatienetwerk, multinationale en mkb-cliënten, grote concerns en kleine nichespelers en inspirerende en gedreven collega’s.
 • Het Real Estate team team bestaat uit advocaten en notarissen en adviseert (en procedeert) over een breed scala van onderwerpen op het gebied van het commerciële vastgoed, onder meer op het gebied van transacties, projectontwikkeling, huurrecht, bouwrecht en verbintenisrechtelijke vastgoed-vraagstukken.


Wat beng je mee als advocaat-medewerker Real Estate?

 • Circa 3 tot 6 jaar werkervaring en ervaring op het gebied van het commerciële vastgoed.
 • Uitstekende drafting skills in het Nederlands en Engels.
 • Communicatief vaardig, ambitieus, creatief en een teamplayer.
 • Commercieel sterk met een drive om je eigen netwerk verder uit te bouwen en het netwerk van onze organisatie te benutten.
 • Praktisch en strategisch denkend (meer dan alleen juridisch).
 • Op zoek naar uitdagingen om jezelf verder te ontwikkelen.


Wat bieden wij jou? 

 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van ‘working from home’ en wij hebben aandacht voor een goede work-life balance.
 • Een advocatenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Heb jij interesse of affiniteit met Legal Tech? Dan ben jij bij HVG Law op de juiste plek! Het Future of Law Team levert een bijdrage aan innovaties ten behoeve van HVG Law en haar cliënten.


Solliciteren 

Voor meer informatie of vragen over ons kantoor of deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Eva van der Laan (eva.van.der.laan@hvglaw.nl / 06-52465698).


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


Vereisten

 • Circa 3 tot 6 jaar werkervaring en ervaring op het gebied van het commerciële vastgoed.
 • Uitstekende drafting skills in het Nederlands en Engels.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar