Skip to content

Advocaat-medewerker Dispute Resolution

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamDispute Resolution

Functieomschrijving

Ben jij advocaat-medewerker met stevige ervaring binnen de civiele procespraktijk? Geniet jij van technisch, inhoudelijk juridisch werk? Word jij enthousiast van een nauwe samenwerking met onze strategische alliantie partner EY Tax en het internationale samenwerkingsverband waar HVG Law onderdeel van is. Lees dan onze vacature advocaat-medewerker Dispute Resolution en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau.


Jouw rol bij HVG Law als advocaat-medewerker Dispute Resolution?

Het zwaartepunt van de praktijk ligt in de vertegenwoordiging van grote en middelgrote, nationale en internationale ondernemingen in allerhande ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen. Onze advocaten adviseren en procederen in het bijzonder over overname geschillen, corporate governance geschillen, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties en handelsgeschillen.


Het hart van de landelijke procespraktijk van HVG Law ligt in Rotterdam. Vanuit daar werken wij nauw samen met de verschillende disciplines en vestigingen van EY en HVG Law. Die samenwerking zie je bijvoorbeeld terug in onze proces strategische begeleiding van belastingrechtelijke procedures bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens in samenwerking met EY Tax en de beslechting van kartelschadeclaims met behulp van ons mededingingsrecht team. Daarnaast zorgt onze alliantie met EY Tax ervoor dat de zaken dikwijls ook een internationale component hebben.


Wat breng je mee als advocaat-medewerker Dispute Resolution?

 • Minimaal 3-7 jaar relevante ervaring in de civiele procespraktijk;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
 • Je staat stevig in jouw schoenen en bent communicatief sterk;
 • Je bent sociaal, creatief, ambitieus, hebt een flexibele werkhouding en je bent proactief.


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law , is onderdeel van het Global EY Law netwerk en opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco).
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Ga jij als advocaat-medewerker voor de beste kwaliteit voor je cliënten en wil jij werken op een kantoor met goede doorgroeimogelijkheden? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je cv achter.

Heb je interesse, maar heb je nog vragen? Bel of mail onze recruiter Chantal van der Meeren op nummer 06 – 52465913.


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

 • Minimaal 3-7 jaar relevante ervaring in de civiele procespraktijk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als ges.chrift.
 • Je staat stevig in jouw schoenen en bent communicatief sterk
 • Je bent sociaal, creatief, ambitieus, hebt een flexibele werkhouding en je bent proactief.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar