Skip to content

Advocaat-medewerker Dispute Resolution

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamDispute Resolution

Functieomschrijving

HVG Law zoekt een advocaat-medewerker Dispute Resolution

Ben jij advocaat-medewerker binnen de civiele procespraktijk? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur? Solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe collega in het Dispute Resolution Team van HVG Law.


Jouw nieuwe baan en werkplek

 • HVG Law is voor haar vestiging in Rotterdam op zoek naar een advocaat-medewerker voor de praktijkgroep Dispute Resolution.
 • Het zwaartepunt van de praktijk ligt in de vertegenwoordiging van grote en middelgrote, nationale en internationale ondernemingen in allerhande ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen. Onze advocaten adviseren en procederen in het bijzonder over overnamegeschillen, corporate governancegeschillen, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties en handelsgeschillen.
 • het hart van de landelijke procespraktijk van HVG Law ligt in Rotterdam. Vanuit daar werken wij nauw samen met de verschillende disciplines en vestigingen van EY en HVG Law. Die samenwerking zie je bijvoorbeeld terug in onze processtrategische begeleiding van belastingrechtelijke procedures bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in samenwerking met EY Tax en de beslechting van kartelschadeclaims met behulp van ons mededingingsrechtteam. Daarnaast zorgt onze alliantie met EY ervoor dat de zaken dikwijls ook een internationale component hebben.
 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot een van de grootste advocaten- en notariskantoren van ons land. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law is onderdeel van het global EY Law netwerk en opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San José).


Dit kan HVG Law je bieden

 • Één van de grootste advocaten- en notariskantoren van Nederland met advocaten en (kandidaat-)notarissen die actief zijn op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en instellingen relevant zijn.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarin hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden.
 • Een advocatenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en (persoonlijke) ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • HVG Law kenmerkt zich door passie voor het vak, gezond verstand en gedrevenheid om praktische resultaten voor haar cliënten te boeken. Wij bieden de mogelijkheid om daaraan actief mee te werken. Een rol met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zeer veel opleidingsmogelijkheden en goede perspectieven.


Interesse?

Voor meer informatie of vragen over ons kantoor of deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Eva van der Laan (Corporate Recruiter).


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

 • Je hebt 3 tot 7 jaar werkervaring als advocaat binnen de civiele procespraktijk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk.
 • Je bent sociaal, creatief, ambitieus, hebt een flexibele werkhouding en je bent proactief.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar