Skip to content

Advocaat-medewerker Corporate M&A

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamCorporate M&A

Functieomschrijving

HVG Law zoekt een Senior Advocaat-medewerker Corporate/M&A

Ben jij advocaat en heb je ervaring met transacties binnen de Corporate/M&A praktijk? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur? Solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!


Jouw nieuwe baan en werkplek

 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in in New York, Chicago en San José (VS). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk.
 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal. Het team werkt veel samen met M&A specialisten van EY zoals Strategy and Transactions en Tax.
 • Een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van deskundigen, een up-to-date online informatienetwerk, multinationale en mkb-cliënten, grote concerns en kleine nichespelers en inspirerende en gedreven collega’s.
 • De Corporate/M&A team adviseert over een breed scala aan ondernemingsrechtelijke onderwerpen. Van due dilligence onderzoeken, overnames, fusies, joint ventures, private equity, venture capital investeringen, managementparticipaties tot corporate restructuring en corporate governance vraagstukken.
 • Wij werken in compacte teams van specialisten die slagvaardig met geavanceerde oplossingen komen voor complexe vraagstukken die spelen bij onze cliënten. Onze cultuur is open, divers, persoonlijk en ambitieus. Ons Corporate/M&A team bestaat uit zo'n 30 M&A advocaten. De vacature ziet op de vacature met hoofdstandplaats Amsterdam.


Dit kan HVG Law je bieden

 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij hebben aandacht voor een goede work-life balance.
 • Ondernemende collega’s waarin persoonlijke ontwikkeling en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Heb jij interesse of affiniteit met Legal Tech? Dan ben jij bij HVG Law op de juiste plek! Het Future of Law Team levert een bijdrage aan innovaties ten behoeve van HVG Law en haar cliënten.


Interesse?

Voor meer informatie of vragen over ons kantoor of deze vacature kun je ontact opnemen met onze recruiter Eva van der Laan (Corporate Recruiter).


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.


Vereisten

Profiel

 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in fusies en overnames.
 • Je hebt uitstekende drafting skills in het Nederlands en Engels.
 • Communicatief vaardig, ambitieus, creatief en een teamplayer.
 • Commercieel sterk met een drive om je eigen netwerk verder uit te bouwen.
 • Praktisch en strategisch denkend (meer dan alleen juridisch).
 • Op zoek naar een (internationele) uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar