Skip to content

Advocaat-stagiair(e) Mededingingsrecht

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandCompetition & Regulated Markets

Functieomschrijving

Ben jij (bijna) afgestudeerd of net begonnen met werken en heb jij aantoonbare interesse in het mededingingsrecht? Wil jij werken in een brede, gevarieerde praktijk met uiteenlopende cliënten zoals grote beursgenoteerde- en familiebedrijven? Ben je als advocaat-stagiair(e) toe aan veel eigen verantwoordelijkheid en werk je graag aan grote zaken die het nieuws halen? Lees onze vacature advocaat-stagiair(e) mededingingsrecht en solliciteer direct!


Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog niveau.


Jouw rol bij HVG Law als advocaat-stagiair(e) mededingingsrecht?

Onze bloeiende en succesvolle praktijk richt zich onder meer op advisering over het EU recht in brede zin, maar vooral op het mededingingsrecht: kartels, misbruik, fusiecontrole en staatssteun. Uiteraard staan wij onze cliënten ook bij op al deze terreinen in procedures bij de Europese Commissie, ACM en (nationale) rechtbanken. Er wordt veel samengewerkt met de mededingingspraktijken van onze kantoren over de grens.


Wat breng je mee als advocaat-stagiair(e) mededingingsrecht?

  • Je bent een (bijna) afgestudeerde WO Masterstudent of startende advocaat met uitstekende studieresultaten.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
  • Aantoonbare affiniteit met advocatuur op het gebied van mededingingsrecht.


Als advocaat-stagiair(e) heb je een energieke persoonlijkheid en ben je in staat zelfstandig te werken. Klantgerichtheid heb je hoog in het vaandel staan en je beschikt over een scherp juridisch analytisch vermogen. Daarnaast ben je competitief, resultaatgericht en je wilt werken op het allerhoogste juridisch niveau. Daarnaast ben je praktisch ingesteld en werk je graag in teams aan zaken.


Wat bieden wij jou?

  • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
  • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 80 landen.
  • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van thuiswerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.

Solliciteren

Wil jij als advocaat-stagiair(e) werken in een brede, gevarieerde praktijk met uiteenlopende cliënten? Solliciteer en laat je CV, motivatiebrief, cijferlijsten en stagebeoordeling(en) achter.


Heb je interesse, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel of mail met Wouter Jans via 06-21252195 of wouter.jans@hvglaw.nl.


Heb je interesse, maar heb je nog algemene vragen? Bel of mail met onze recruiter Chantal van der Meeren via 06-52 46 59 13 of via chantal.van.der.meeren1@hvglaw.nl.Vereisten

  • Je bent een (bijna) afgestudeerde WO Masterstudent of startende advocaat met uitstekende studieresultaten.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
  • Aantoonbare affiniteit met advocatuur op het gebied van mededingingsrecht.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar