Overslaan naar content

Advocaat-stagiair(e)

Op locatie
 • Amsterdam of Rotterdam, Noord-Holland, Nederland
Real Estate

Functieomschrijving

Vacature advocaat-stagiaire Real Estate (standplaats Amsterdam of Rotterdam)

Ter uitbreiding van onze vastgoedpraktijk zijn we op zoek naar een beginnend of gevorderd advocaat- stagiaire. Bij ons werk je in leuke, gevarieerde en uitdagende zaken. In ons team zal je onder meer grote koop- en huurtransacties begeleiden, adviseren en procederen in zaken die betrekking hebben op vastgoed. We werken nauw samen met ons notariaat, de andere praktijkgroepen binnen kantoor en EY-belastingadviseurs, met wie we een strategische alliantie hebben.

Werken bij HVG Law betekent, door de strategische alliantie met EY, samenwerken in een omgeving die net even anders is dan die van de traditionele grote advocatenkantoren. Wij bieden een menselijke omgeving en werken op een hoog juridisch niveau, waarbij er volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en je carrière worden geboden.


Functie-eisen

 • Je bent een (bijna) afgestudeerde WO Masterstudent met goede studieresultaten.
 • Je hebt een goede beheersing van in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent resultaatgericht.
 • Je vindt het leuk om te schakelen tussen het voeren van procedures en het werken in transacties.


Wat bieden wij jou?

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY-belastingadviseurs stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco) via onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 90 landen.
 • Een advocaten- en notarissenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving, een open en informele cultuur en een hecht team waarin mooie zaken worden gedaan, maar waar ook ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende verhouding tussen thuis en op kantoorwerken en hebben aandacht voor een goede work-life balance.


Solliciteren

Indien je geïnteresseerd bent klik op ‘Solliciteren’ en laat je cv achter.

Heb je vragen? Bel met onze recruiter Fee Steijaert, 06 21 25 22 48. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze vastgoedadvocaten Sander van Leeuwen, 06 29 08 30 69 of Thérèse Fraai, 06 13 87 28 16.


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een pre employment screening (PES).

Door de wet- en regelgeving en doordat HVG Law (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de PES uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.


Vereisten

 • Je bent een (bijna) afgestudeerde WO Masterstudent met goede studieresultaten.
 • Je hebt een goede beheersing van in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent resultaatgericht.
 • Je vindt het leuk om te schakelen tussen het voeren van procedures en het werken in transacties.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar